Voor alle opleiders

DE SCHAKEL TUSSEN OPLEIDING, STUDENT EN ORGANISATIE

Talent this way is het adviesbureau voor opleidingen op het gebied van stages. 

Wij koppelen jong talent aan de juiste organisaties. Welk opleidingsniveau of welke droom een student ook heeft, wij helpen bij het bemachtigen van een passende en uitdagende stageplaats. We geven individueel advies en bezoeken opleidingen om studenten een beeld te geven van hun kansen.

Daarnaast staan wij dagelijks in contact met onze klanten, waardoor wij goed weten wat zij in een stagiair zoeken. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis waarmee wij ook jullie kunnen ondersteunen.

Bij Talent this way kun je terecht voor:

  1. Groot en divers stage aanbod
  2. De Week van de Stages met masterclasses over persoonlijke ontwikkeling en arbeidsmarkt oriëntatie
  3. Stage voorlichting voor jouw studenten
  4. Diverse samenwerkingsmogelijkheden


1. Groot en divers stage aanbod

meer dan 300 klanten

Op Talent this way bieden wij stagevacatures aan van veel en diverse bedrijven. Wie dit zijn? Nou bijvoorbeeld: Vattenfall, Rijksoverheid, NCOI Groep, ANWB, AholdDelhaize, ING, Hema, DuraVermeer, KPN, Swapfiets, Prorail, NS, de Politie Nederland, Achmea, Nike, Deloitte, Gemeente Amsterdam, Rabobank, de Roompot en nog véél meer!

Deze bedrijven bieden uiteenlopende stages aan, er zit dus altijd wat voor jouw student tussen!

2. Week van de Stages

DOE MEE ALS ONDERWIJSINSTELLING

Talent this way heeft als doel om op een innovatieve en duurzame wijze de studenten van Nederland te begeleiden bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt en in de zoektocht naar hun stage(s). 

Dankzij Talent this way zijn fysieke stagemarkten bij de onderwijsinstellingen in huis niet meer nodig.

Talent this way is een online platform voor iedere student om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en de stagemogelijkheden in Nederland. Op het platform vind je informatie over de arbeidsmarkt en hoe deze te betreden en stagevacatures in heel Nederland. In November vindt de (online) Week van de Stages plaats.

De Talent this way: Week van de Stages is een online event van een week voor studenten die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Dit event bestaat uit:

  • Masterclasses. Tijdens de online week vinden er dagelijks online info sessies plaats over sectoren, talentontwikkeling, stagelopen, werken en actualiteiten.
  • Video’s van Carrière-paden. Er worden carrière video’s van professionals en stagiairs getoond.
Tijdens deze stageweek is er aanvullend ruimte voor offline sessies en in de online omgeving is ruimte om te customizen per opleiding.

3. Stagevoorlichting

Wil jij je studenten graag goed voorbereid op stage laten gaan? Vraag dan nu naar de mogelijkheden voor een gastles over stagevoorlichting. In deze voorlichting komen (oud) stagiairs en bedrijven aan het woord en vertellen we je welke vragen je jezelf kan stellen als je op zoek gaat naar een stage en hoe je kunt zoeken naar een stage die bij je past. Ook delen we onze belangrijkste sollicitatietips. 


4. Samenwerken?

Veel keus, veel smaken

Ons doel is om elke student te helpen in de zoektocht naar de ideale stage. Om dit te bereiken kunnen we op verschillende manieren samenwerken.